Mashed Swede is the secret.


Det här gör mig mkt glad. måste se den om o igen. Dels för att hänga med. och dels för att den är så genialt skriven.

See and enjoy "Kitty monolog"!

"
Warning: Do not attempt to drink tea or anything else while watching this. The combination of fluids and laughter may cause choking.

(as I have learned)"




"I'm poked in the street by complete acquaintances".


               "...I'm not a fan of the modern railway
system..."

               "i feel that if god had wanted us to wear leotards he would have made us purple"


Konst?

I går var jag och undervisade i dans i Tanumshede.
På lunchen blev det den sedvanliga pizzan. Och se vad jag hittade i fönstret.

Vad är det? Konst? Pynt?

-Dessa pizzerior tar till drastiska metoder för att locka till sig nya kunder. ;)

image48


Rob n raz -vilka lirare!

Hörde denna låten i bilen hem från dagens danstävling i Munkedal.
Jag skall inte blogga på lördagar har jag sagt, men kan inte låta bli att spara denna i kataogorin "Musik". Annars kommer jag glömma bort dessa sköna lirare. jag kommer göra en djupdykning om denna duo senare, även Laila K kommer säkert hamna under inspektion.

Detta väcker minnen. Detta gör mig glad! Detta berikar livet!


New me

image47

Jag letar ju som sagt efter min nya stil. Vad vill jag ha för kläder till jobbet, och vad vill jag ha för jobb.?
Detta är ett smakprov på vilka kläder jag kan tänka mig. "Tiger" gör riktigt fina saker.
Dags att börja investera!



Hugs not drugs!! (Wisdom #3)

"Sometimes we forget to believe in ourselves and we need our friends and lovers to remind us of what makes us special. We can grow out of our darkest holes by being showered with love and kind words.

You are not going to believe this, but someone passed by me -just this second - with a t-shirt reading, "Hugs Not Drugs." I swear! ... That's exactly the point. Why do we do drugs and other destructive behaviors? We don't love ourselves. And that's the gift our parents, children, friends, and teachers can give us. They can remind us we are loved. As John Lennon sang: love is all we need.

Today, burn through layers of a loved one's doubt and shame with four simple words:
I believe in you."



image46
-Ett utdrag från en blogg jag läste.... o jag tror detta gäller alla....killar som tjejer....fattig som rik?...liten som stor./Ingo

22/4 Liftarens guide till Uddevalla

image45


Svaret är alltid 42!! kom ihåg det ;) ...framför allt om ditt namn är Arthur Dent!!

Vilken dag!!
I min enfald trodde jag att jag kunde hålla reda på bokningarna av privatlektioner denna veckan. Men ack.
Tydligen blev det dubbelbokat, och väldigt rörigt. Jag hoppas dock innerligt att paren blev nöjda i slutändan.
Jag har ju inskaffat en Filofax för att saker som detta inte skall hända.... men men.
Paren stuffadde på, och jag tror de fick sig en tillräcklig omgång inför SM. Och de fick ju i slutändan betala ett mkt billigare pris också hehe

Glad i hågen tror jag att träningen börjar kl. 17.00. jag sätter mig på bussen som förväntas vara framme 16.32. Pratar med en av parets mammor, och får till min fasa reda på att jag skall börja kl. 16.00
vad skall jag då göra??? Jag ställer mig vid vägkanten, tar upp tummen och börjar att lifta. Efter 10 min viner min mor förbi. Får syn på mig och stannar. Vilken tur.

Väl framme i Uddevalla visar det sig att jag inte började före kl 17 i alla fall. Som det kan bli haha
Typiskt Ingo!!

Det är just därför jag har skapat denna blogg. För att sådant här händer mig alltid.
Och då brukar jag säga. -Detta skall jag berätta för barnbarnen. Det är ju bara det, att mitt liv är fullt av dessa händelser. Så jag glömmer bort dem, och de blir även "vardagsmat"

Välkommen i alla fall till mitt liv!... och en troligtvis väldigt rolig o händelserik blogg.

Jag har nya ovänner!


Jag har två nya ovänner. Den ena är en Mac Powerbbok G4 och den andra är en PC.
Men men... skam den som ger dig.
På de senaste två dagarna har jag ialelfall lärt mig ett och annat  Photo shop och hur man lägger in fonter i de åda datorerna. Resultatet är dock inte färdigt. Och det brinner i knutarna. Håll tummarna..... resultatet kommer snart!

Redo för en ny vecka?

Då var man hemkommen från en helg av 20h undervisning. vad skall man säga, mer än man är lite sliten i öronen o halsen. Om jag skall vara ärlig, så borde jag nog snart inskaffa en försäkring för mina stämband och hörsel. Att vara danslärare tär på kroppen, lite här o där!!

I helgen har jag varit i Uddevalla. Dansklubben där är ju hur skön som hälst, och jag tror de kommer att gå väldigt långt.

Nu skall det sovas, så får jag berätta om helgens strapatser i morgon.

Julie Walters Victoria Wood

När vi nu ändå är inne på ämnet: Julie Walters.
Förra året försökte jag ju satsa på ett distansförhållande i UK. Vad jag fick ut av det, har jag inte riktigt kommit på än. Men jag vet att jag blev introducerad till en hel värld av brittisk komedi som jag bara föll pladask för.
Här spelar Julie Walters en gammal servitris i "Two soups" som är hysteriskt rolig. Speciellt när de har "käkat klart" bara :) Sketchen är skriven av Victoria Wood.



-One soup and another soup

Victoria Wood och Julia Walters jobbade även i hop i filmen "Pat and Margaret" från 1994. Filmen är ganska lugn men hara sköna spydiga och sylvassa komentarer.

Här ser vi Margaret, en servitris på ett kafé vid en motorväg, som precis har fått reda på via ett tv program att hon har en syster. Den kända Hollywoodaktrisen/divan Pat. Nu är de på väg att träffa deras gemensamma mor (som har varit prostituerad), med pressen hack i hälarna.

Pat har också en sådan skön kommentar, som dock är inte med i detta klippet.
-If you do not know how to treat me?? think Diva!






-They did not say she lived here, she might be the cleaner.
-She maybe run a mobile blow-job service. ;)

-Late for mother day aren?t you?
-Actually we were hoping to visit your grave, but we were a bit early.


-your nude modelling.
-come on that was a fashion shot.

-no they are very bad news, those old Canadians ;)

-Abuse, prostitution, missing sisters, lost babies?. we are talking film rights?..mini series.
-Who is playing Margaret?


-Sorry for be so long, had to defrost some kidneys.
-Anyone we know?



Mamma mia!

Surfar runt o hittar detta på Internet. Inte viste jag att Mamma mia skall bli film.
11 juli har den premiär i UK. man undrar när den kommer hit till Sverige?
Filmen har kryddats med ganska tunga namn som Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, och en av Englands stora komiker Julie Walters. Vi får se om det blir en höjdare.

Erkänner att man blir lite glad av att se trailern.


Rock with you

God morgon!!!

Ser ni! I natt har det hänt saker. O då pratar jag inte om gymnastiska aktiviteter, utan en totalrenovering av min blogg. Detta är en början, det kommer att bli bättre när jag har mer tid, och kan mer.

Som ni säkert redan har märkt så berikar dans mitt liv oerhört. Jag har nog haft lite ångest av att jag måste välja bort dansen för att kunna göra karriär. Nu har jag kommit till insikt att dans är en oerhört stor del av mig. För att göra kariär, måste jag nog se till att alltid ha dans med mig på något sätt. Kanske man skall börja datea någon som brinner för dans lika mycket som jag? ;).... ....come on........i want to rock with you ;)

(Här om kvällen i Karlstad, springer jag på en klasskamrat från högstadiet, och han utbrister.. "-är det inte dans Ingo".... så jag, skall nog bara ha insett detta faktum tidigare) Musik, dans och musikvideor ligger mig varmt om hjärtat. Och är det en artist som kombinerar dessa tre ting, så brukar jag smälta som kvarglömd glass på en parkbänk i solskenet.

Janet Jackson
Är en sådan artist. Denna dam har släppt ett nytt album. Man har dock inte hört så mkt av henne här i Sverige, så jag tänkte bjuda på ett smakprov på hennes nya singel. "Rock with you" tycker jag har ett skönt sound, och en mkt bra koreografi. Musikvideon är lite mörk, men som vi alla vet, på klubbarna är det mörkt o dirty.... mkt dirty... mina vita sneakers blev i helgen nästan svarta ;)



Vårig dag

Hej!

I dag har våren anlänt till mitt liv. Jag har hittat vitsippor!! De ni! Nu är det snart sommar!! (bilden är från utkanten av Hunnebostrand) I dag har jag varit i Tanumshede och undervisat en särskola i dans. Jag har lärt dem bugg. Men det roligaste var nog att se kidsen lära sig att dansa som "robotar".

Dagen har också bestått av fika med Lena och lunch med mor.

Har dock inte råkat ut för något situation där jag har behövt att bestrida min rätt i argumentationen. Så veckans uppgift fortsätter i morgon.
Kram o hej!





image29

Behöver jag alltid ha rätt? (Challenge #2)

Denna veckas uppgift!
I en diskusion, behöver jag alltid ha rätt?

Denna vecka kommer jag raportera hur denna uppgift går att implementera i mitt liv.
-Ingodeluxe

Save us years of tears (Wisdom #2)



"How much time do you spend arguing about who is right and who is wrong?

As ...people wanting to connect to the most fulfillment possible, we always have to step back and examine our need to be right. Those pauses in the midst of arguments can save us years of tears.

Today, when you are in the midst of disagreeing with someone, ask yourself if it's worth creating space between you and the other, just to be right. It's important to speak up and express your feelings, but it's equally important to listen to other person's feelings. Forget about being right. Being open to another's perspective is the right way...and it's the best way to resolve any argument."

image28

Melanie C - Goin' Down Sketch


Humor berikar livet, det är en sak som är säker! Under det sista året har jag kommit ikontakt den engelska duon French and Saunders. Detta är Ingo humor!! ;) Det kommer bli mkt Dawn French och Jennifer Saunders på denna blogg. Hoppas detta gör er dag lite roligare.





"what does that say?"
"it says Angel"
"No it doesnt Melanie it says Angle!"
(sådana fel det kan bli när man har dyslexi hehe)

"take that preposterous tooth out right now!!! "

En svängig helg.


Jag har återigen varit i Karlstad och undervisat dessa supersköna dansare.

Det är så kul att vara där. Man ser en sådan skön stämning i klubben. Jag har inte så mkt tid att blogga i dag, för att nu sitter jag o kollar in utbildningar på nätet, och sista ansökningsdagen är i morgon.


I dag har jag lunchat med Björn.
En riktigt trevlig filur, som har påmint mig att film är bäst att se på bio, och har man ingen att gå med, skall man ta sig tid att gå själv!! Två filmer i veckan är ett minimum!  ;)

Lägger upp lite bilder ifrån helgen.

  1. Som jag har sagt under en längre tid. 80 är tillbaka, dessa ting från ett sådant härligt årtionde smyger sig in i mitt liv som en liten solstråle bakom åskmolnen.
  2. Helenas mössa och solglasögon gick laget runt. Här är jag i denna trendiga dams accessoarer.
  3. Kostym. Här är en från Tiger. Tror jag skulle vilja köpa den. Efter nästa löning blir den min!

-Mot framgång


image24
image26
image27

Acne

image22

Jag undersöker ju vad som berikar livet. Oxe som jag är, så är jag väldigt materialistisk.
Jag älskar allt snyggt o det som stimulerar mina fem sinnen. Så för mig är kläder en stor de. Man känner sig snygg, och man handlingskraftig. Då kan man göra stordåd i värden!

Förtitillfället surfar jag runt och skall försöka hitta vilken klädstil jag vill ha. Privat, på jobbet, när man nattsuddar.

Acne kan vara ett alternativ. Bra prisklass, o snygga kläder.

Här är deras hemsida.

Ha nu en superbra helg! .... så synes vi på måndag.
(Jag kommer ha som regel att ta bloggledigt på lördagar, och vissa söndagar)

The Gift

image23


Vilken gåva skulle du vilja ge dina barn?
Inte denna!!!


Komihåg Steve Angello

Dett är en låt som gör mig både glad och energifull.
Lyssnar jag lite av den här, så kan jag göra undeverk sedan ;)

Bra jobbat! Steve och Eric!!

"Steve Angello är en svensk DJ och musikproducent. Han är bland annat medlem i det svenska DJ-kollektivet Swedish House Mafia där han jobbar med bland andra Eric Prydz, Sebastian Ingrosso och Axwell."
Läs Steves blogg här...lyssna på låten här.

image21


Nu händer det saker!

Faan vad effektfullt att tänka ut en framtid som är baserat på mina dåliga vanor.


Hur ser din framtid ut om du fortsätter som du gör?
Lungcancer?
Alkoholist?
Arbetslös?
Bitter o elak?
Deprimerad?
Fattig?
Rastlös?

Jag har redan, fått gjort en hel del i dag. Bra jobbat Ingo!  (måste få ge mig själv lite cred hehe)
I dag kommer det bli en rolig dag.

I dag skall undervisa de oerhört posetiva kidsen i Fjällbacka. Ser jag frammeimot. Efter det bär det av till Gbg för att sova några timmar.

Död åt latmasken!!

Min skadliga framtid



Jag skulle ju klura ut uppgiften......att hitta en sak som inte kommer bli så trevlig i framtiden..... om jag fortsätter med det jag gör. Härom dagen skrev jag. "Change is what happens when the pain of staying the same is greater than the pain of changing." Nu har jag tänkt!

Ja.... Jag vet att vin och att röka är skadligt.
Men jag dricker alkohol väldigt sällan och röker nästan aldrig.
Vad är det då som är mer destruktiv än det?


För att finna svaret på det måste jag vara brutalt ärlig mot mig själv. Det kan svida, men jag måste nog inse "no pain, no game" Och är jag inte ärlig så kommer jag nog inte att ändra mig.
Jag tror jag har två stora destruktiva beteenden.
Eller rättare sagt ett beteende, som syns på två olika sätt.


Jag är oerhört lat!....


1. Det yttrar sig, så att jag inte rycker upp mig o sattsar på en karriär med bra pengar o trevlig löneutveckling.
Om jag inte tar tag i detta kommer jag bli luspank om jag fortsätter som jag gör. Jag skyller på att jag är lite deprimerad, och att inte vet vad jag vill jobba med. Tar jag inte tag i jobbsökandet på alvar så får jag ju aldrig jobb. (jag blir utan jobb i maj) O följden bli ju då att jag kommer att bli fattig som en kyrkråtta. Få skulder o framtida personlig konkurs? vill jag det?

O vad kommer det leda till?
Inga nya kläder,
inga utekvällar,
inga utlandsresor,
inget av "Det ljuva livet" .
Det slutar mad att jag har tjänat för lite pengar till min pension. I framtiden kan man ju inte heller vara säker på att vår vård på hemmet kommer att finansieras av staten. Blir det ättestupa för mig nu då? ;) Har man hamnat i botten är det nog inte lika lätt att ta sig därifrån, som att avbryta sitt destruktiva beteende nu.


image18

Nej ?..nu jävlar!!!!!!


2.Sedan är jag väldigt lat vad beträffande det här med att hitta min andra hälft. Jag går liksom inte vidare o lägger manken till för att hitta något mer långvarit, någon mer "vettig människa". Är det så att om jag bara letar efter snygga människor, kan man då missa en oslipad diamant? Om jag inte ställer om mitt sikte så kommer jag ju bara jaga fel människor, Detta resulterar i en kommande ensamhet, ingen att dela sitt liv med, ganska tunna jular där bara ett gammalt inspelat Kalle Anka håller mig sällskap.

Svar på gårdagens problem: Om jag inte tar tag i min lathet så kommer jag att hamna som en fattig barnlös gubbe som kommer inse sitt misstag precis innan han blir kastad ut för ett stup.


Vilket öde jag har till mötes!! Jag tror min lathet är värre för mig än lite vin, öl o cigaretter.
Vill jag ha det så här? NEJ?     DET VILL JAG INTE


image19


(Kan Britney Spears styra upp sitt liv, så skall nog även du o jag kunna göra det hehe)
- The pain IS GREATER to stay the same, then change. At least for me.


Dö latmasken !!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖ !!!!!!


Vad för beteende håller du på med, som du ser kan leda till en dålig framtid om du inte slutar?
Komentera gärna. Det är ju skönt att veta att det är inte bara jag som kommer att sjunka till botten om jag fortsätter som jag gör ;)




NKOTB is back.


image17


Bandet som skapade hysteri innan Backstreet Boys, Nsync, Westlife och Take That är tillbaka.
Och jag måste faktiskt säga, att jag tycker deras sound är faktiskt riktigt skönt.
Hoppas det kommer några sköna remixer på den. Klicka här, och klicka på "play" i högra hörnet.
Good luck.... Old kids on the block.



image16

Trött, sliten och sitter o väntar

Hej hej!

Sitter på biblioteket i Tanum. Skall undervisa i dans om 4 timmar, men eftersom man åker kollektivt, har jag gått upp kl 07 bara för att ta mig hit. O nu sitter man här o väntar.

5 timmars sömn gör sig även påmind.

Det blir ett kort inlägg nu.
Kommer mkt mer till kvällen.

Lite musik jag hörde i morse:
Bob Sinclar- Sound of freedom
Freemasons -Uninvited



Tjo Flöjt!


Dans skall komma ifrån hjärtat!

Dans är ett språk som alla förstår..... tydligen även 3 åriga Cruze Beckham.
Vilket charmtroll redan! Tänk om 15 år!! och brås han på mamma o pappa så blir han säkert inte bara en super bra dansare, utan riktigt snygg också!!

Kolla här!.... ni måste se.



image15

Käkar på

Sitter och intar frukost samtidigt som jag surfar runt på Internet för att se vad som har hänt i världen.

Lyssnar på: Min nya favorit Dj  Hendrik B

Håller på: So you think you can dance Scandinavia- Daniel  (titta här)

Sneglar på: Oprah där Nate Berkus inreder ett hus. Han verkar vara en riktigt hyvens kille. Sådan skulle jag vilja vara. Hyves. Inte bara en skön klädstil, utan "something ells". Som Oprah säger hela tiden ;)  "Love him, love him!"

Frågan är... kan man köpa det där "something ells"? finns "hyvens" på Ica? eller måste man jobba på det... vi få se om jag har det.... och om jag kan skaffa det...eller utveckla det.

Kram



08/04 Gbg Sussi

Lunch: Med Björn R. Vi käkade Sussi... (jag har inte stavat fel, hon sa verkligen sussi)
Mycket humana priser. "Tabeilu" på Karl Gustavsgatan 20 Kan verkligen rekommendera det. Kanske en aningen stilrent och så hade jag uppskattat lite musik i bakgrunden. Men annars var det super.

Vårens första utomhuslatte: Med Jenny A. Så kul att träffa henne. Vi kom på att det var över ett årsdan vi träffades sist.
Jag o Jenny var även ute o shoppade. Ser ni att 80talet är tillbaka?. Och jag lovar....det kommer mina danspar få inse. ;)
Åkte hem till Jenny o träffades hennes pojkvän, vilket var en mkt trevlig filur.

Provade även Ica Focus utanför Liseberg. Vilken butik!! Min nya favorit i Gbg. Vilket affär! Jag älskar mat, smaker... o små kex, pesto, Parma skinkor... ja.. allt som gör livet gott. ;)

Nu sitter man framför datorn o tar sig ett glas rött.
Kan livet vara mer trevligt? Kanske om man hade någon i soffan bredvid sig... men men ... den dagen kommer.


image10
image11
image12
image13

Från landsbygd till en liten storstad.

Igår åkte jag ner till Göteborg, för att "flytta in" i en lägenhet ... som jag skall ha lite temporärt.
....kort o gott en .... övernattningslägenhet för en kort period.

Ser ni hur snyggt jag färg koordinerar väskorna hehe ;)


image7


Roade mig på bussen, med att ta kort på mig själv.
Fick se till min förvåning att det ser ut som jag är sponsrad av Abercrombie & Fitch. Både min keps och T-shirt är därifrån. Man kan tyvärr inte köpa dessa kläder i Sverige, om man då inte gör det online förståss.


image8

Dagens uppgift (Challenge #1)

Att hitta en sak som inte kommer bli så trevlig i framtiden..... om jag fortsätter med det jag gör.
.... vad den saken är.... vet jag nog förhoppningsvis i morgon.

"Change is what happens when the pain of staying the same is greater than the pain of changing."

Wisdom #1

"The thing is, we don't want to wait for the pain of cancer to motivate us to stop smoking, or the heartbreak of a lover cheating on us to realize we're in a bad relationship. We want to imagine what the pain would feel like now so we don't have to go through it later.

What do you want to change about yourself? Pick one thing and imagine the pain you will feel down the line if you continue doing what you are doing."

image6

Jag skall försöka ändra mig. Men det är jobbigt. Jävligt jobbigt.

Jag vill bli bättre... o visare... men jag har en sådan stor latmask.
I mitt bloggande kommer ni möta en brutalt ärlig Ingo som försöker.....
Jag betonar ... försöker. För jag hoppas jag lyckas, men det vet man inte fören efteråt.

Jag hoppas även att i mitt arbete att bli en visare man, även inspirerar er.
Funderar på min framtida smärta, om jag håller på med vad jag gör nu.
-jag måste nog ändra mig lite! ;)
/Ingo

Pulsen existerar... jag är vid liv!


image5

Vilken underbar telefon jag har!!

Får en månad sedan inskaffade jag en LG Wiety, och man kan programmera in olika alarmsignaler för olika tillfällen.
Så idag vaknade jag av en skön balad från min vän Johan Larsson. Bara introt, får en att vakna upp på ett gott humör.

Så nu är jag upp... intar en espresso ...samtidigt som...jag blir på ännu bättre humör.
Emelie B har bloggat om mig..... Love you to bitts..... always.

Jag befinner mig i dag i Göteborg. Kan ju säga att, här är det en liten puls.... jag känner mig vid liv!

/ - Finish what you have started... Ingo


We only got 4 minutes to save the world

image4

Jag sticker inte under stolen, jag gillar Madonna
Jag kommer säkert att kommentera denna artist om o om igen i framtiden.
Och det är just detta som jag finner så fascinerande. Det blir säkert 2-3 singlar och en stor turné, på gång hos bruden. Säga vad man vill, men det är ju ett faktum att hon är 50 år och fortfarande rankas som Queen of pop. Det borde ju finnas unga talanger som kan peta ner henne. Men inte..... hon samarbetar med dem ;)

Såg den nya videon i fredags. Efter 20 min var den borta från Youtube. Vi får se hur länge denna ligger uppe.
Ryktet går att det är den franska producentduon Jonas and Francois som ligger bakom den.

Jag hade förväntat mig mer dans. Men den får ju helt klart "Godkänt". Jag skulle vilja se fler scener som den, när de dansar unison på biltaken. Och hastigheten hur hon tar av Justin tröjan .... är cool!

Madonna feat Justin -4 minutes.

Men för att rädda världen citerar jag Michael Jackson.....

I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change



tar en titt på mig själv.... o förstår....nu är dax..... 4 minuter... to get my as moving/ Ingo

Morgonstund har guld i mun!

Det är måndag! Det är en ny vecka. Det är nya möjligheter. Det är ett nytt liv på gång.

Veckan i korthet:
Måndag   Göteborg. Fika med Andreas A, Björn R och även kanske Jenny A
Tisdag      Undervisa de drivna kidsen i Uddevalla
Onsdag    Skall man undervisa i Strömstad för första gången. Kommer att bli såååååå kul!
Torsdag   Tanumshede, undervisar bla en särskola
Fredag     Fjällbacka. Dessa glada själar skall pulsa o svänga för fullt.
Lördag     Karlstad (Ledig från bloggandet)
Söndag   Karlstad. Sköna rockers kan tänkas få en sula ;)..eller kick in the ass ;)

En liten tanke: Har helgen innehållt för mycket dans när man vaknar upp med en dansdansdänga från Wisex tidiga 90tal på repeat i hjärnan?

Lyssnar på om o om igen:     Kleerup feat. Titio  En låt jag tyckte var lite seg i början. Men är så skön. Och växer för varje gång man lyssnar. Vad tycker du om den?

Tänker på:     Den stackar familjen i Hedemora som har en försvunnen dotter.

Ken Lee

Om jag känner mig själv, så kommer min blogg att handla (förutom om mitt oerhört glammiga liv hahaha) om
  1. Musik
  2. Humor (väldigt mycket ironi o sarkasm)
  3. Mode
  4. Personlig utveckling
  5. kanske lite politik.
  6. och allt annat som gör livet värt att leva
..men vi börjar med att kombinera punkterna 1+2+4+5.
Håll till godo... ett skratt förlänger livet.
(Det är viktigt att tro på sig själv!... o det är viktigt att politiker ser till att man lär sig engelska i tidig ålder)


tulibu dibu douchoo /Ingo

Alla är vi barn i början

Är det så att jag har fallit för grupptrycket? eller försöker jag bara vara trendig?
...eller är det så att bloggandet fyller en funktion?

För mig kommer det definitivt att vara det sistnämnda.
Jag vill skapa en plats där jag samlar saker o minnen som berikar mitt liv.

Kommer det sedan att även berika ditt liv. Så blir jag riktigt glad!. Kanske just att berika ditt liv..... berikar mitt liv. hmmmm.
Jaja....  vi får inte bli för djupa i första inlägget.

Välkommen  på en resa... i mitt liv, med utveckling i fokus.

    * Utveckla mina intressen.
    * mina garderober
    * mitt bloggande
    * mitt språk
    * mig själv

Bon Voyage !!
/Ingo

image1

RSS 2.0